1
Аранжирането на цветя в кошници е красив и универсален начин за излагане на цветя. Кошниците са чудесна алтернатива на вазите и могат да се използват в различни условия, от домове и офиси до сватби и специални събития. Изкуството на аранжиране на цветя в кошници е умение, което може да се научи и усъвършенства с практика и внимание към детайла. Ето някои съвети и техники, които ще ви помогнат да създадете зашеметяващи аранжировки от кошници с цветя.

Изберете правилната кошница
Кошниците се предлагат в различни размери, форми и материали. Изберете кошница, която е подходяща за цветята, които ще използвате и обстановката, в която ще бъде изложена аранжировката. Например голяма, плетена кошница от ракита би била идеална за сватба на открито в селски стил, докато малка, елегантна метална кошница би била идеална за официално събитие на закрито.
Изберете правилните цветя
Цветята, които изберете за аранжировката на вашата кошница, ще зависят от повода, сезона и стила на кошницата. Например, кошница с пролетни цветя като лалета, нарциси и зюмбюли би била идеална за пролетна сватба, докато кошница с есенни цветя като хризантеми и слънчогледи би била идеална за есенно събитие. Имайте предвид, че не всички цветя са подходящи за аранжиране на кошници, затова е важно да изберете цветя, които имат здраво стъбло и могат да стоят изправени.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика