1
Мазилката се превърна в популярен избор, когато става въпрос за довършване на вътрешни стени. Има много различни видове мазилка и може да бъде малко объркващо да изберете правилната. Първата стъпка е да проучите типа покритие, което търсите. Това може да стане, като прочетете ръководството за купувача. Друг начин е да посетите местен магазин и да поискате препоръка. Те трябва да могат да ви помогнат да изберете мазилка с добро качество.

Карлитна мазилка
Изборът на вида мазилка може да повлияе на общата цена. Например, може да искате да използвате карлитна мазилка. Това е много издръжлив материал и ще можете да го използвате години наред. Като алтернатива можете да изберете свързваща мазилка, която е идеална за структурни компоненти. Те са едновременно лесни за инсталиране и издръжливи.

Глинена мазилка
Глинената мазилка е друг популярен избор. Това може да се използва за вътрешни и външни стени. Това може да се нанесе в матово или гланцово покритие. Глинената мазилка също е много ефективна при абсорбиране на влага. Това обаче не е добър избор за райони с редовно излагане на вода.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика